Om oss

Vi er to unge brødrene: Stian og Chris Kallesten og vi har laget vår egen arbeidsplass. Vi har startet egen rørleggerbedrift i Bø i Telemark.

Brødrene Kallesten Rør AS er en nyetablert rørleggerbedrift med 2 medarbeidere. Vi jobber både mot privat- og bedriftsmarkedet med renovering av bad, nybygg, og serviceoppdrag. Brødrene Kallesten Rør AS er medlem av rørleggerkjeden Varme & Bad med 200 rørleggerbedrifter over hele landet.

Etter at vår tidligere arbeidsgiver la ned sitt rørleggerfirma bestemte vi, Stian og Chris Kallesten, oss for å etablere egen rørleggerbedrift.

Vi trives begge som rørleggere og ønsket å fortsette i yrket selv om rørleggerbedriften vi jobbet i, avviklet driften. Å starte egen rørleggerbedrift var i starten helt utelukket, men vi lot ideen modne og diskuterte det med både rådgivere, venner og familie. Vi har jobbet sammen de siste 3 årene og visste at vi ville fungere godt sammen som eiere av egen bedrift også, forteller nybakt daglig leder Stian Kallesten. 

1. februar 2015 var alle formalitetene på plass, og den nystartede bedriften kunne ta imot oppdrag fra sin første kunde. Første oppdrag var å bytte ut dusjkabinetter og toaletter i Lifjell hyttefelt. Et godt og nokså typisk oppdrag i området.

Den nyetablerte rørleggerbedriften vil jobbe med nybygg, renovering av bad, varmeløsninger og serviceoppdrag for både private og profesjonelle kunder i Midt-Telemark. Starten har så langt gått bra for de unge bedriftseierne.

- For oss er dette en stor satsing. Vi ønsker å være forsiktige, og vil ikke ansette flere enn oss selv nå i starten. Så får vi vurdere å ansette flere rørleggere etter hvert, sier Kallesten.

Den nystartede rørleggerbedriften er på plass i lokaler midt i Bø sentrum. Her har bedriften både kontor og et lite lager. Rørleggerne er godt forberedt på lange arbeidsdager for å få bedriften til å gå rundt.


Vi valgte å knytte oss til rørleggerkjeden Varme & Bad fordi det er viktig for oss å få hjelp og støtte til kompetansetiltak, markedsføring og drift. Medlemskapet i Varme & Bad gjør det mulig for oss å gi kundene i Midt-Telemark samme gode service og tilbud som andre steder i landet.